Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Fes Ta Festa

La cultura popular a internet

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 94.74
  total

Biografia

La història del programa Fes Ta Festa és llarga, ja que des de la primera emissió el 1989 a Ràdio 4 han passat moltes coses. Moltes persones, algunes de molta rellevància, han participat en el nostre programa i esperem que moltes més hi participin. 

Des de fa més de 30 anys hem explicat setmanalment totes les novetats en l'àmbit de cultura popular i tradicional que succeeixen al nostre país. Creieu-nos, són moltes! Donada la llarga trajectòria del programa, sempre estem informats de què vindrà i podem portar les notícies més rellevants a casa vostra mitjançant la ràdio o el podcast. 

La llarga trajectòria, però, implica necessàriament canvis. Alguns volguts, i d'altres que no tant. El 2009 Ràdio 4 (l'emissora que va emetre el Fes Ta Festa des del 1989) va finalitzar les emissions del programa. Però lluny de morir, el programa va continuar viu: el dia de Sant Jordi de l'any 2010 es va emetre la primera 100% internauta del programa.  Des de llavors, han passat més de 600 programes. I no sembla que s'hagi d'acabar malgrat moltes de les dificultats que ens hem trobat: dificultats econòmiques, pandèmies, etc... Però la que de llarg més ens ha afectat ha estat la mort de Jesús Ventura i Barnet, creador i director del Fes Ta Festa al llarg de 33 anys l'any 2022. Sense ell, el programa s'ha adaptat, però sobretot ha fet veure de primera mà que som finits. Malgrat això, tenim molt clara una cosa: creiem que el Fes Ta Festa ha de continuar viu, passi el que passi. I hem d'emprendre accions per fer-ho realitat. 

Per la trajectòria, el moment actual i l'estat de la cultura popular, ens estem reconvertint de baix a dalt. L'any 2022 s'estrena un nou format del programa, renovat amb un nou muntatge tècnic i editorial. I tampoc ens oblidem de la part operativa de l'entitat. Volem fer més i fer-ho més bé, i per això, necessitem més suport econòmic. Fins ara hem pogut sostenir el programa gràcies a les persones que ens hi hem involucrat de forma totalment desinteressada. Econòmicament, ha estat gràcies a donacions anònimes i principalment a subvencions d'entitats públiques. Però aquest model no és sostenible al llarg del temps perquè no té estabilitat. Necessitem la teva ajuda per poder tenir uns ingressos estables que ens permetin assegurar la continuïtat del programa i seguir millorant-lo cada setmana. Només has de fer-nos la teva aportació mensual de 2€ al mes. Amb això estarem més que satisfets i ens ajudaràs moltíssim a donar-nos l'estabilitat econòmica que necessitem. Ens hi dones un cop de mà?

Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 94.74
  total
 • 0
  Publicacions
 • 4
  seguidors