Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Fes Ta Festa

La cultura popular a internet

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 94.74
    total
Som una associació sense ànim de lucre que es basa en la gran força de voluntat dels nostres integrants per poder fer possible el programa, però la despesa econòmica sempre hi ha sigut (equipament tècnic, servidors, etc.). L'ajuda econòmica ha vingut de  donacions anònimes i principalment a subvencions d'entitats públiques, però aquest model no és sostenible perquè no té estabilitat. Necessitem la teva ajuda per poder tenir uns ingressos estables que ens permetin assegurar la continuïtat del programa i seguir millorant-lo cada setmana. Només has de fer-nos la teva aportació. Amb això estarem més que satisfets i ens ajudaràs moltíssim a donar-nos l'estabilitat econòmica que necessitem. Ens hi dones un cop de mà?
Oient
A canvi de menys del valor de 1 cafè al mes (si, els preus s'han apujat molt...) t'enviarem el programa per correu electrònic per tal que sàpigues de primera mà les principals notícies setmanals en l'àmbit de la cultura popular i tradicional.
2,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual